Fikret Orman’dan TFF ve Hakemlere Yaylım Ateşi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullandı.

09.10.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-16:09) Fikret Orman’dan TFF ve Hakemlere Yaylım Ateşi!

Siyah beyazlı ekibin başkanı Fikret Orman, Vodafone Park’ta gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman’ın basın toplantısından öne çıkanlar şöyle:

“Biz Her Zaman Beşiktaş’a Sahip Çıktık”

"Burada genelde imza töreni tarzında mutlu günlerde karşınızda yer alıyoruz. Fakat bugün konumuz daha farklı. Bazı gerçekleri dile getirmemiz gerekiyor. Biz ilk günden bu yana Beşiktaş'a sahip çıktık. Amacımız Beşiktaş duruşunu insanlara göstermekti. Taraftarımızın 'Beşiktaş'a sahip çık' diye bir tezahüratı söz konusu... Biz her zaman Beşiktaş'a sahip çıktık. Federasyon 'maça çıkın' dedi. Biz Beşiktaş'a sahip çıktık ve kupa maçına çıkmadık. Taraftarlar mutlaka elimizi masaya vuralım istiyorlar. Bu görsel bir şovdur. Biz hiçbir zaman şov esaslı bir iş yapmadık."

“VAR Harika Bir Şey Ama Türkiye'de Uygulaması Rezalet”


"Türkiye'nin en iyi takımıysak ihaleyi hakemlere bırakmayalım dedim. Ama gelinen noktada hakemleri konuşmak lazım. Ben VAR'a karşı değilim. Hatayı bilgisayarlar değil insanlar yapar. VAR harika bir şey ama Türkiye'de uygulaması rezalet. VAR'ın tek uygulanmadığı kulüp, Beşiktaş Kulübü. VAR değil, VAR'ı yönetenler bizim aleyhimize kararlar uyguluyor. VAR, şunun için getirildi. Hakem maçı yönetecek, hata olması durumunda VAR'a gidecek. Hakem VAR yokmuş gibi müsabakayı yönetecek. Biz hakemlere mazeret olsun diye VAR'ı talep etmedik. Konyaspor karşılaşmasında verilen penaltı komedi. VAR'a gidilmesine karşın yine aynı karar. Ya o penaltı gol olsaydı?"

“Eyyamla Bu İşler Yürümez”

“Ben her zaman iyi niyet arıyordum, sahip çıkalım diyordum. Ancak artık iyi niyet aramıyorum. Herkes işini düzgün yapacak. Beşiktaş artık 'pış pış' yapılacak bir takım değildir. Her kulübün hakemi var. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın müsabakalarına verilen hakemler söz konusu. Her kulübe her hakem verilsin. Bu durum ortadan kalksın. Cüneyt Çakır'ı Avrupa'da takip ediyoruz, bir de burada takip ediyoruz. Nerede oradaki Cüneyt Çakır, nerede buradaki. Eyyamla bu işler düzelmez.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal