Fikret Orman’dan Taraftara Transfer Müjdesi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yayımladığı yeni yıl mesajında taraftara müjde verdi.

31.12.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-12:43) Fikret Orman’dan Taraftara Transfer Müjdesi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2019 yılında daha güçlü ve daha umutlu bir şekilde kulübe hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtirken, futbol takımının sezonun ilk devresinde aldığı sonuçlardan memnun olmadığını ve ligin ikinci devresinde daha çok keyif alacakları oyunlar ve sonuçlar alacaklarını ifade etti.

Orman ayrıca, lige verilen arada yeni transferler yapacaklarını da sözlerine ekledi.

İşte Fikret Orman’ın kulübün resmi sitesinde yer alan o mesajı:

“Sevgili Beşiktaş Ailesi,

Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir seneyi daha geride bırakırken, yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir seneyi karşılıyoruz. Her yeni sene, geçmiş senelerin kazandırdığı deneyimin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut anlamını taşıyor. 115 yaşını dolduran Beşiktaşımız adına 2019 yılının, hem gururu hem umudu hem de mutluluğu temsil edecek bir sene olmasını diliyorum. 2019 yılında daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin verdiği gururla, yine gece gündüz hizmet edeceğimizden ve tek aşkımız Beşiktaşımız’ı hak ettiği yere getirmek için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın. Beşiktaş kültürünün temelinde dürüstlük, emek ve haklı onurumuz vardır. Beşiktaşımız, her daim bir ışık gibi parlamayı sürdürecektir.

Futbol Takımımızın sezonun ilk devresinde elde ettiği bazı bazı sonuçlardan elbette ben de sizler gibi memnun değilim. Devreyi en iyi biçimde değerlendireceğiz. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırırken, Beşiktaş formasını hakkıyla taşıyacağına inandığımız bazı oyuncuları renklerimize bağlayacağız. İnanıyorum ki, ligin ikinci devresinde oynanan oyundan daha çok zevk alacağız.

Tüm branşlarımızdaki sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik kadrolarına, çalışanlarımıza ve tüm Beşiktaşlılar’a yeni yılın sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. En derin sevgi ve saygılarımla.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal