Fikret Orman'dan Derbi Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, açıklamalarda bulundu. Orman, 'Bu hafta sonu güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. İnşallah kazanan biz oluruz' şeklinde konuştu.

03.05.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-12:29)

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ligdeki rekabet ile ilgili konuşan Başkan, 'Güzel bir lig oluyor. Avrupa'da birçok ligin artık şampiyonu belli oldu. Çok büyük rekabet içinde olan tek lig Süper Lig. Bunun avantajlarını görmek lazım Güzel bir lig oluyor. İnşallah da rekabet içinde Süper Lig'i seyredenlere sporseverlere güzel bir sezon yaşatacağını umut ediyorum. Temennim o yönde' dedi.

'İNŞALLAH KAZANAN BİZ OLURUZ'

Fikret Orman sözlerine şu şekilde devam etti: 'Biz hafta sonu Galatasaray maçına çıkacağız. Güzel bir maç yapacağız. Kazanmak için gidiyoruz oraya. Eminim ki Galatasaray'da bizi yenmek için bekliyor. Bu böyle bir spor. Buna sporcular karar verecek.

Hakemler hatalar yapıyorlar mı? Yapıyorlar. Kayserispor'un maçında yapıldı mı, çok yapıldı. Bizimkinde daha çok. Herkes kendine göre haklıdır. Ama bu hakemlerle oynanacak. Gerideki spekülasyon konularını açmaya gerek yok. Bu hafta sonu güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. İnşallah kazanan biz oluruz.'


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal