Fikret Orman'dan Beşiktaşlıları Heyecanlandıran Demba Ba Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Demba Ba ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek, "Demba Ba sezon sonu geldiğinde değerlendireceğimiz bir oyuncu" dedi.

06.04.2018-21:42 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-21:32) Fikret Orman'dan Beşiktaşlıları Heyecanlandıran Demba Ba Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yalova'daki Kartal Yuvası mağazasının açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mağaza önünde meşalelerle karşılanan Orman, taraftarların gösterdiği alakadan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Harika bir taraftar grubumuz var. Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak taraftarımıza göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah bu hoca, takım ve kulüp, bu sene de liderliği göğüsleyecek ve onları mutlu edecek." diye konuştu.

"GÜNDEMİMİZDE SADECE ŞAMPİYONLUK VAR"

Beşiktaş Kulübü Başkanı, transfer gündemleriyle alakalı bir soru üzerine, "Beşiktaş'ın gündeminde yalnızca şampiyonluk var. Onun dışında UEFA'nın finansal fair-play kriterleriyle alakalı de hiçbir problemimimz yok." ifadelerini kullandı.

"LAFI BAŞKA YERE GÖTÜRMEK FAYDA GETİRMEZ"

Fikret Orman, Göztepe'de forma giyen eski yıldızları Demba Ba ile alakalı yaptığı açıklamaya gelen tepkiler konusundaki soruya şöyle cevap verdi:

"Şampiyonluk yarışına doğru gidiyoruz. O gün de söyledim, açıklamalarım başka yere çekilmek isteniyor. Buradan yine söylüyorum, bunun altını çizerek de söylüyorum. Bir nedenle falan söylemem. Demba Ba sezon sonu geldiğinde değerlendireceğimiz bir oyuncu. Camiamızla özdeşlemiş bir yıldız. Sevdiğimiz bir isim. Göztepe'de çok iyi şeyler yapıyor. Allah işini gücünü rast getirsin. Konuyu alıp değişik noktalara çekmeye kalkışmak kimseye çıkar sağlamaz. Benim bir açıklamamda niyetim açık. O niyetle de devam ediyorum ama birileri alıp bunu bir noktadan bir yere götürmeye uğraşmasın. söylenecek bir şey yok. Zaten yazılı da açıklama yaptım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal