Fikret Orman’dan Alanyaspor Açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin antrenmanı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

05.11.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-17:41) Fikret Orman’dan Alanyaspor Açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanın ardından açıklamalar yaptı.

Başkan Orman, sezon başından beri Beşiktaş’ın istenilen düzeyde olmadığını ancak daha iyiye gittiğini belirtirken, geçtiğimiz günlerde Aytemiz Alanyaspor’un Vagner Love’un transfer ödemesine ilişkin yaptığı açıklamayı da değerlendirdi.

İşte Fikret Orman’ın açıklamaları:

"Sezon başından beri özlenen Beşiktaş yok belki ancak daha iyiye gidiyoruz. Ben Beşiktaş'ın oyuncularının alın terlerini akıtarak sezon bitiminde ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inanıyorum. Eksiklerimiz var, hocamızla görüşerek, eksik mevkilere transfer yapacağız. Son zamanlarda maddi problemlerimiz söz konusu. Göreve geldiğimiz dönemden beri süren problemler. Beşiktaş hiçbir zaman maddi anlamda rahat olmadı. Son 1.5 ay içinde futbolcularımıza 200 milyon TL ödeme gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuz maddi durumla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Transfer konusunda ise her bölge için çalışmalarımız devam ediyor. Alanyaspor'un Vagner Love transferi ödemesine ilişkin yaptığı açıklamalar kızgınlıkla yapılmış, ben ayıpsadım.  Değerli dostlarımıza bu açıklama hiç yakışmadı. Beşiktaş ödemesini mutlaka yapar, bunları servis etmek onlara yakışmadı. Bizim de alacaklarımız bulunuyor ancak ben bu durumun basına servis edilmesini hoş karşılamadım. Basketbolcuların ödemelerinde bir gecikme söz konusuysa ödemeleri bu hafta yaparız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal