Fikret Orman ve Fabian Ernst Basın Toplantısı Düzenliyor!

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Fabian Ernst, Siyah-Beyazlı kulübe geri dönmesinin ardından basın toplantısı ile Türkiye'ye tanıtılıyor.. İşte satır başları

18.07.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:42) Fikret Orman ve Fabian Ernst Basın Toplantısı Düzenliyor!

Fikret Orman: "Güzel bir iş birliği için Fabian Ernst'le birlikteyiz. Kendisi, Beşiktaş'ta çok önemli işler başardı. Fabian, futbolu bıraktıktan sonra altyapıların içinde kaldı. Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde Fabian'la birlikte spor okulları açacağız."

Orman: "Oralardan yetiştirdiğimiz oyuncuları A Takım'a yükseltmek istiyoruz. Mesela, kulübümüzü temsil edecek ahlaklı oyuncular yetiştirmek. Beşiktaş'la böyle bir iş birliği yaptığı için Fabian'a teşekkür ediyorum."

İleride bir transfer durumu olduğunda öncelik Beşiktaş'ta mı olacak' sorusana

Orman: "Esas olan oyuncuyu bulmak. Benim açımdan önemli olan, oyuncunun Beşiktaş ahlakıyla yetişmesi. Oyuncuyu bulduktan sonra kalan kısmı halletmek kolay."

'Kampa kadar Beşiktaş kaç isimle anlaşmış olur' sorusuna

"Eksik bölgelerimizi tamamlamamız lazım. Önceki senelerde, bize sahada katkısı olmayan oyunculara ücretler ödedik. Sol stoperle alakalı özellikle bir isteğimiz var. Önemli olan doğru maliyetle, doğru oyuncu bulmak."

Orman: "Transfer dönemi ağustosun sonuna kadar devam ediyor. Abdullah hocamız, etrafına ışık saçıyor. İşlerinde de çok iyiler. Dün çekilen fikstüre hazır kadromuzla çıkacağız inşallah."

Burak Yılmaz'ı bırakmak istemiyoruz

Orman: "Burak çok iyi bir Beşiktaşlı. Kendisi futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyordu, o şekilde de devam ediyoruz. Burak'ı bırakmayı istemiyoruz. Kimse gelip benimle konuşmadı. Binamızın önünde fotoğraf çektirmeleri de hoş. Başka bir şey söylemek istemiyorum."

Arda Turan ile bir görüşmemiz olmadı

Orman: "Arda Turan çok kıymetli bir oyuncu ama bizim o mevkide önemli oyuncularımız var. Beşiktaş'ın Arda'yla ilgili hiçbir girişimi olmadı."

"Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş'tan ayrılmasını istemiyorum"

"Dorukhan sempatik, mütevazi, Beşiktaş'ı temsil eden bir figür. Bize kendisini sevdirdi. Beşiktaş'tan ayrılmasını istemiyorum. 1-2 sene daha oynamalıdır. Bize teklif geldi. Niyetimiz o değil. Bir gün Beşiktaş açısından ve Dorukhan açısından menfaat olursa konuşuruz. Şu anda takımımızda görmek istediğimiz gülen yüzlerden bir tanesidir. Geçen sene de 2-3 tane oyuncuyu takım kadrosuna almadık. Onların maaşlarını ödedik. Birçok oyuncu kadroda olmasına rağmen çok az yararlandık. Beşiktaş'ın bütçesi bunları kaldırmıyor. Eskiden transfer yasaklarımız vardı. Şimdi ücretleri daha makul oyuncularla devam ediyoruz"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal