Fikret Orman Şenol Güneş İçin Harekete Geçti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in sezon sonunda görevi bırakacağı iddiaları üzerine harekete geçmeye hazırlanıyor.

01.05.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-09:52) Fikret Orman Şenol Güneş İçin Harekete Geçti!

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş'in Galatasaray derbisinin ardından yaptığı açıklamalar siyah beyazlı yönetiminin kafasını karıştırırken, sözleşmesi gelecek sezon bitecek Güneş’in sezon sonu görevini bırakabileceği söylentileri nedeniyle harekete geçen yönetim, bu konuda flaş bir karara vardı.

Siyah beyazlı ekibin, Spor Toto Süper Lig’de kalan üç karşılaşmadan da galip ayrılarak sezon bitimine dek şampiyonluk şansını zorlamasını isteyen yöneticiler, son dönemde yaşadığı olaylar sebebiyle moral bozukluğu yaşayan Güneş’le önümüzdeki sezonun planlamasını yapacak.

Spor Toto Süper Lig’de art arda iki sezon şampiyonluğa ulaştırdığı siyah-beyazlı ekiple bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde önemli işlere imza atan deneyimli teknik adamın kesinlikle görevde kalmasını isteyen Fikret Orman, kurulu düzenin bozulmasına karşı çıkıyor.

Gelecek sezon kadroda gençleştirmeye gitmek isteyen siyah-beyazlı idareciler bundan dolayı da Şenol Güneş’in takımın başında kalmasından yana... Başkan Fikret Orman’ın bu hafta içinde tecrübeli teknik adamla kritik bir görüşme yapacağı ifade edildi.

Başkan Orman’ın şampiyon olunamaması durumunda da Şenol Güneş’le yola devam etmek istediği ve gelecek adına yapılan planları bu aşamada değiştirmek istemediği öğrenildi. Tecrübeli futbol adamı ile uzun bir süre daha çalışmak isteyen Fikret Orman, Şenol Güneş’in olumsuz bir yanıt vermesi durumunda öncelikle kendisini ikna etmenin yollarını arayacak. Aksi bir durumda teknik direktör konusunda B planı devreye girecek.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal