Fikret Orman: Kulüpler Oy Birliği İle Metnin Arkasında

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı’nın gerçekleştirdiği toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

06.12.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-17:12) Fikret Orman: Kulüpler Oy Birliği İle Metnin Arkasında

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, birliğin düzenlediği toplantının sona ermesinin ardından son dönemde Galatasaray ile yaşanan sıkıntıya ilişkin önemli ifadeler kullandı.

Orman, daha önce yayımladıkları bildiriye ilişkin, oy birliğiyle metnin arkasında olduklarını vurgularken, “Galatasaray, Kulüpler Birliği’nin çok önemli üyelerinden biridir. Bu yanlış anlaşılmaya bir son verecekleri görüşündeyim, Biz oy birliği ile yapılan açıklamanın arkasındayız. Bütün kulüpler, oy birliğiyle yapılan bildirinin arkasında olduğunu belirtti. Bugün böyle olur, Galatasaray yarınki toplantıya katılır, bu durum çok büyütülecek bir şey değil.” ifadelerini kullandı.

Hiçbir takımın Galatasaray'a karşı olmadığını kaydeden Orman "Büyük hatalar yapılan karşılaşmalar olmuştur. Her karşılaşmanın ardından cezalandırmaya dönersek, bu Türk hakemliğine zarar verir." değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Orman, kulüplerden metin için imza istemediklerini belirtirken "Kulüpler Birliği toplantılarında bir imza olur. Biz hiçbir kulüpten imza istemedik ki altına imza atılmış olsun. 17 kulüp bu konuda mutabıktır zaten. Kimsenin Galatasaray’ın karşısında olma niyeti de yoktur, haddi de yoktur." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal