Fikret Orman: Kötü Niyetliydi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, maçın hakemi Bülent Yıldırım hakkında sert açıklamalarda bulundu.

06.05.2019-11:24 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-11:19)

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynadıkları Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Orman, 2-0 sonuçlanan maçta hakem Bülent Yıldırım'a ateş püskürdü.

Siyah-beyazlıların patronu, 'Bu kadar derbi yönetmiş, tecrübeli bir hakemin bu hataları yapmaması lazımdı. Eyyamcılık hakemin işi değildir. Hakem yanlış görebilir, maçın skoruna da etki edebilir ama bu şekilde olmaz. Maçın başından sonuna kadar etki altında çıktı sahaya. Hareketlerinden bariz bir şekilde bu anlaşılıyordu' dedi.

Maçta verilen penaltı kararı hakkında da konuşan Orman, 'Ben size kendi fikrimi söyleyeyim. Bence penaltı pozisyonu penaltı değil ama ofsayt da değil. Her pozisyonu bu şekilde yönetti. Bu akşam hakem rezaletin üstündeydi. Eskiden hakemlik yapmış herkes anlar. Mustafa Çulcu da anlar, Muhittin Boşat da anlar. Ben maçı kaybetmemizin sebebi olarak hakemi görmüyorum ama bugün art niyetliydi. Kötü niyetliydi' ifadelerini kullandı.

'BUNLARA KİMSE KANMIYOR'

Bülent Yıldırım'ın maçın ikinci yarısında Beşiktaş yönünde kararlar verdiğine değinen Başkan, 'Maç 2-0 olduktan sonra bizim lehimize kararlar verildi ama bunlara kimse kanmıyor. Yemezler! Bu zihniyetteki hakemler bu işi bırakacaklar. Bunlardan hakem olmaz. Futbolun marka değeri hepimizin sorumluluğunda. Bu tarz hakemlerle Türk futbolu bir yere gidemez. Futbol her yerde oynanıyor. Başka ülkelerde yöneticilerin maçtan önce hakemlerle ilgili açıklama yaptığını duydunuz mu' şeklinde konuşu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal