Fikret Orman Beşiktaş Camiasına Seslendi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş dergisinin mayıs ayı sayısında siyah beyazlı camiaya çok önemli mesajlar verdi.

01.05.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-13:06) Fikret Orman Beşiktaş Camiasına Seslendi!

Başkan Orman, Beşiktaş dergisinin mayıs ayı sayısında yaptığı açıklamalarında, "Tertemiz geçmişi, fair-play anlayışı içerisindeki mücadelesi, asla taviz verilmeyen ilkeleri ve duruşuyla futbol takımımız, ligin sonuna doğru yaklaşıyor. Bu uzun süreçte temel dayanaklarımız; emeğe, adalete, hakkaniyete olan inanç, rakibin emeğine saygı duymak ve Hakkı’mızla oynayıp, Şeref’iyle kazanmak oldu. Her ne olursa olsun, biz; geçmişimizde olduğu gibi bugün de, yarın da, aynı duruş, aynı inanç, aynı kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na da vurgu yapan Orman, şu sözlerle devam etti:

"Cumhuriyete yakışır yepyeni bir neslin zihinsel ve bedensel eğitiminde, Türk sporunun gelişiminde daima Ata’sının hizmetinde olan camiamız için 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çok daha anlamlı ve gurur verici bir tarihtir. 19 Mayıs’ı Türkiye’ye hediye eden en büyük Beşiktaşlı Atatürk; 19 Mayıs’ı, Gençlik ve Spor Bayramı’na dönüştürmek ise bir Beşiktaş zaferidir. Bu haklı gururla, Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlarken, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyoruz."

Fikret Orman, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü konusuna ilişkin de "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle, Beşiktaş’ı hep beraber bugünlere taşıdığımız kulübümüzün çalışanlarına ayrı ayrı yürekten minnettarlığımı iletiyorum. Yine Mayıs ayının bir diğer önemli günü olan Anneler Günü sebebiyle de, çocuklarımızı büyük fedakarlıkla büyüten annelerimizin ellerinden öpüyorum." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal