Fikret Orman, Beşiktaş Başkanlığına Veda Etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'ndan istifa kararı alan Fikret Orman, son basın toplantısını düzenledi.

15.10.2019-13:32 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-13:29)

Beşiktaş Kulübü Başkanlığı görevinden 24 Eylül'de istifa kararı alan Fikret Orman, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

"Bir seçim sürecimiz var. Seçim süreci olduğu için de ben şu an için Beşiktaş camiasının başkanıyım. Kimseyi rencide etmek istemem. Ahmet Nur Çebi abimle 6.5 sene görev yaptık, önemli işlere imza attık" diyen Orman'ın açıklamalarında şunlar öne çıktı:

ÇARPICI AÇIKLAMA

"Bizim bulunduğumuz dönemde tek hedefimiz Beşiktaş'a hizmet etmek. Benim bu süreçte en çok dikkat ettiğim konu ikinci başkanlarımla istişare etmektir. Şu an Serdal Adalı da Ahmet Nur Çebi de aday. İyi bir şeyler olduğu zaman 'ben yaptım' diye sahiplenir. Kötülerde de konu başkana refere edilir."

AHMET NUR ÇEBİ AÇIKLAMASI

"Ahmet Nur Çebi benim ağabeyimdir, uzun zaman beraber çalıştık, arada sürtüşmeler olabilir. Bizim beraber çalıştığımız dönemde tek amacımız başarılı olmaktır. Beşiktaş'ta yapacağımı yaptım, artık görevi devretme zamanı. Hiçbir başkan adayı benim devamım değil. Ben padişah değilim, kimse de şehzade değil! Burası Beşiktaş ve herkes Beşiktaş'a hizmet etmek için mücadele edecek."

ABDULLAH AVCI'YA DESTEK

"Ligin çok başındayız, çok iyi bir kariyeri olan bir teknik direktörümüz var. Abdullah Avcı, Beşiktaş'a yakışan harika bir teknik adam. Ankaragücü maçı var, sonra Galatasaray maçı var. İki maçı alırsak Beşiktaş'ın çok daha farklı noktaya gelir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal