Fikret Orman: Ben Geldiğim Günden Gittiğim Güne Kadar Her Gün Para Aradım

"Negatifliği hep görüyordum. Son Başakşehir maçında söylenenlerin ardından bırakma kararı aldım"

24.01.2020-08:39 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-08:35) Fikret Orman: Ben Geldiğim Günden Gittiğim Güne Kadar Her Gün Para Aradım

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski başkanı Fikret Orman canlı yayında Trt Spor’da açıklamalarda bulundu.

İŞTE FİKRET ORMAN’IN AÇIKLAMALARI:

BAŞKANLIĞI BIRAKMAMIN NEDENİ ELEŞTİRELERİN FAZLASIYLA ARTMASI

Beşiktaş'a geldiğimde stat yok, ortada takım yok, sponsorluklar yoktu. Gelirler temlikteydi. Gelirlerin temlikte olması yeni bir şey gibi aktarılıyor. Zaten bütün her şey temlik edilerek devam edildi. Benim bırakma sebebim de ekonomik durum değil. Bırakmanın asıl nedeni 'Paralar nerede?' mevzusu."

"Negatifliği hep görüyordum. Son Başakşehir maçında söylenenlerin ardından bırakma kararı aldım. Ben geldiğim günden gittiğim güne kadar her gün para aradım. O ekiple iyi işler yaptık. Kulüp tarihinin en önemli şampiyonlar ligi karı bizim dönemimizde oldu. Bu bir aşk işi, motivasyon düştüğü zaman olmuyor.
Eleştirilerin şiddeti fazlasıyla artınca, başkanlığı bırakmak zorunda kaldım. Süreç, bu Eylül’de değil. Bir sene önceki Eyül’de başladı. En iyi ekonomiyi yöneten başkanken ne oldu da paralar neredeye döndü.

Biz oyuncu satmadan transfer yapmadık. Şimdi böyle bir Beşiktaş’ta her şey iyi gidiyorken farklı bir rotaya gitmeye başladı. Bunları ben bunları kamuoyunda konuşmadım. Beşiktaş’ın bir ailesi vardı. Beşiktaş anonim şirketinde Ahmet Nur Çebi yönetici olmak istemedi. Onun için imza yetkisi almamıştır. Bugün de olmamasının ana sebebi vergi borçlarına girmemesi. O dönem itibari ile Beşiktaş yönetim kurulunun anonim şirketi toplantılarına Ahmet bey gidiyor. O dönemde de Beşiktaş hep zarar açıklıyordu. O dönemde de ibra isteseydi. O süreçte, 7400 liraydı EURO, biz yüzde 30-35 ile faiz ile oyuncular aldık. Yayın gelirlerimiz aşağıya gitti. Bu gizli bir şey değil. Kulüp halka açık bir şey. Gördükleri bir şey var ise mahkemeye gitsinler." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal