Fikret Orman Açıkladı! Bırakıyorum.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp başkanlığını bırakacağı tarihi açıkladı.

01.12.2017-16:47 - (Son Güncelleme: 01.12.2017-16:43)

A Spor'a açıklamalarda bulunan Fikret Orman; "2019'da değil ama 2022'de başkanlığı bırakacağım" dedi.

Öte yandan Fikret Orman daha önce Beşiktaş taraftarına maça gelmeyi çağrısında bulunmuş ve eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Divan Kurulu'nda konuşma yapan Fikret Orman, UEFA'dan aldıkları ertelemeli men cezasını hatırlatttı ve şunları dile getirdi; ""UEFA ile yaptığım görüşmede Avrupa'daki maçlarda yurttaşlarımızın yapacaklarından sorumlu değiliz dedim.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki maçlara taraftarlarımızı götürmeyeceğiz. Buna bizi mecbur bıraktılar. Bu riski alamadık. Buradan ilan ediyorum, Avrupa'da yaşayan yurttaşlarımız da lütfen deplasman maçlarımıza gelmeyin." dedi.

Öte yandan Siyah Beyazlı takımın Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ı eleştirenlere sert sözlerle yüklendi.

Vatan Gazetesi'ne röportaj veren Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, 2 senedir şampiyon olan Siyah Beyazlı takımın bu başarısının Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kötü olmasına bağlı olduğunu söyleyenlere çok sert bir çıkış yaptı. 

1 KURDUN ARKASINDAN 40 KÖPEK HAVLAR

''Siyah Beyazlı takımın Başkanı Fikret Orman; Siyah Beyazlı takım, Fenerbahçe ve Galatasaray kötü olmasa şampiyon olamaz diyenler var. Bunu diyenlere şunu söylemek isterim: "Bir söz vardır, '1 kurdun arkasından 40 tane köpek havlar' diye…

Bunu söyleyenlere şunu da demek isterim. O zaman seneye de güçsüz olsunlar biz gene şampiyon olalım'' diyerek tepkisini gösterdi.

Diğer yandan Siyah Beyazlı takım bu sene de şampiyon olarak bu çıkışını sürdürmek istiyor. Spor Toto Süper Lig’i kazandığı başarı ile domine etmek isteyen Kara Kartal, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal