FIFA’dan Manisaspor’a Şok!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Manisaspor'a, eski futbolcusu Maciej Stanislaw Iwanski'nin alacağından ötürü FIFA tarafından 6 puan silme cezası verildi.

11.08.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-10:56) FIFA’dan Manisaspor’a Şok!

FIFA, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Manisaspor’a eski oyuncusu Maciej Stanislaw Iwanski'nin alacağı sebebiyle 6 puan silme cezası verdi. Manisaspor yönetiminin cezanın kaldırılması adına çalışmaların başladığı belirtildi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, 2011-2013 yılları arasında Manisaspor forması giyen Polonyalı oyuncu Iwanski'nin, alacağı ile ilgili FIFA'ya yaptığı başvuru sonrası 6 puan silme cezası verildiği kaydedildi.

FIFA Disiplin Kurulu'nun verdiği puan silme kararının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendilerine 8 Ağustos'ta bildirildiğini, bu karar sonrası futbolcuyla temasa geçildiğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı.

"Futbolcunun toplamda kulübümüzden 411 bin euro alacağı söz konusudur. Görüşmelerde futbolcu ve avukatı, alacağının yarısını istemiştir. Yönetim kurulumuz, futbolcu ve avukatına bütçeye uygun bir biçimde ödeme planı sunmuştur. Kendileri de ödeme planına ilişkin yönetim kurulumuzdan süre talep etmiştir. Bu konuya ilişkin görüşmelerimiz sürmektedir. Bir mutabakata varılamaması durumunda futbolcu ve avukatıyla Polonya'da bir araya gelerek görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Kulübümüz, verilen puan silme cezasını geri almak adına yoğun mesai harcamakta ve konuyu sonuca bağlamak için gerekli adımları atmaya devam edecektir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal