FIFA’dan Gaziantepspor’a Kötü Haber!

FIFA, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gaziantepspor'a 6 puan silme ve transfer yasağı cezaları getirdi.

26.12.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-11:13) FIFA’dan Gaziantepspor’a Kötü Haber!

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Hasan Şahin, FIFA Disiplin Kurulu tarafından kendilerine 6 puan silme ve transfer yasağı cezası verildiğini belirtti.

Başkan Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sezon başında transfer yasağını kaldırmak ve transfer yasağı dosyalarını olumlu neticelendirmek için büyük uğraş verdiğini fakat başta maddi olmak üzere pek çok problemle karşılaştıklarını ifade etti.

Bu konuda suçun eski yönetimlerde olduğunun altını çizen Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantepspor'umuzun profesyonel liglerde yer alabilmesi adına 30'a yakın FIFA dosyası ile mücadelemizden mali kaynak yaratamamamız dolayısıyla sonuç alamadık. En son eski futbolcularımızdan Zydrunas Karcemarskas ile yaptığımız ön görüşmelerde, oyuncu bize olumlu yönde beyanda bulunmuş ve Gaziantepspor’a yardımcı olacağını belirtmiştir. Fakat daha sonra kimler tarafından aranıp fikri değiştirildiyse kulübümüzün efsane isimleri içinde bulunan Karcemarskas’ın erteleme ve taksitlendirme talebimizi reddetmesi sebebiyle FIFA Disiplin Kurulu tarafından 6 puan silme ve altyapı da dahil transfer yasağının uygulandığını üzülerek belirtmek zorundayız."

Hasan Şahin, "Ayrıca kulübümüz başka FIFA dosyaları için kaynak yaratamaz, oyuncu ve kulüpler alacak görüşmelerinde erteleme taleplerimiz reddedilir ve olumlu sonuç alınamazsa amatör liglere düşürülmesi cezasıyla karşı karşıya kalacaktır." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal