FIFA'dan Coronavirüs İçin 2. Dalga Uyarısı!

FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe, liglerin Eylül ayı gelmeden faliyete geçmesinin coronavirüste 2. dalgaya sebep olabileceği olasılığının olduğunu söyledi ve bütün ülkeere çağrı yaptı.

28.04.2020-18:10 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-18:06) FIFA'dan Coronavirüs İçin 2. Dalga Uyarısı!
FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe, liglerin Eylül ayı gelmeden faliyete geçmesinin coronavirüste 2. dalgaya sebep olabileceği olasılığının olduğunu söyledi ve bütün ülkeere çağrı yaptı.

İşte Başkan'nın o açıklamaları:

"Hepimiz yerel hükümetlerin, yetkililerin alacağı kararları bekliyoruz, şu andaki durum bu kadar basit. Futbol şu anda, hayattaki en önemli şey değil.

AĞUSTOS SONU, EYLÜL BAŞI

"Eğer sezonu Ağustos ayının sonunda ya da Eylül ayının başında başlatırlarsa, ben mutlu olurum. Böylece virüsün ikinci dalga yaratmasını engellemiş olurlar. Bunun olma ihtimali var, imkansız değil."

HERKES ÇOK DİKKATLİ OLMALI

"Herkes şu anda çok dikkatli olmalı. Birçok ülkenin seyircili ya da seyircisizi olsun, yeniden futbol oynamayı düşündüğünü duyuyorum."

BU, ÖLÜM KALIM MESELESİ

"Uzun kariyerim boyunca, ekonomi ve sağlığın karşı karşıya olduğu birçok durum gördüm. Çoğunda ekonomi kazandı. Örneğin jetlag konuları, yüksek rakımda futbol oynamak, hava kirliliği olan yerlerde oynamak gibi. Sağlığın kazanması gereken bir durum varsa, o da şu andır. Bu artık para meselesi değil, ölüm kalım meselesi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal