Fertitta: 'Warriors'tan Korktuğumuz Kadar Kimseden Korkmuyoruz'

Houston Rockets sahibi Tilman Fertitta, ekibinin bu sene NBA şampiyonluğu alma şansından çok emin olduğunu aktardı.

27.02.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-12:38) Fertitta: 'Warriors'tan Korktuğumuz Kadar Kimseden Korkmuyoruz'
Fertitta, Houston'ın Los Angeles Lakers, LA Clippers veya Denver Nuggets'tan bir dönem Golden State Warriors'dan korktukları gibi kimseden korkmadığını belirterek "Gerçekten iyiyiz" dedi.

Fertitta, Houston'ın playoff yarışı için oldukça kısa ekiple yürüme kararıyla alakalı büyütülen şeyin ne olduğunu kavrayamadığınıda söyledi:

"Gerçekten iyiyiz. Birkaç maçı iki sayı öndeyken son saniyede atılan üçlüklerle kaybettik ve şu anda Batı'da ikinci sırada olmamız gerekirdi. Ama Batı'daki hiç kimse için endişelenmiyorum."

"Temel olarak 2.08m'lik bir adamı, 2.01m, 2.03m'lik biriyle değiştirdik. Gerçekten o kadar kısaldık mı? Bu durum, diğer takımın pivotunu dışarı çıkarıyor. Rudy Gobert'i Russell'a (Westbrook) yetişmeye çalışırken gördünüz mü? Russell onu deli gibi koşturuyordu. Bu yöntem işe yarıyor."

"Hiçbirimiz L.A.'den, Clippers veya Denver'dan Golden State'ten bir dönem korktuğumuz gibi korkmuyoruz. Onlardan korktuğumuz gibi değil. Batı'yı bu yıl kolayca kazanabiliriz veya ilk turda da elenebiliriz. Her iki L.A. takımı, Denver, Houston, hepimiz mükemmel takımlarız. Mesele sadece birinin ısınıp şut sokmasıyla ilgili. Şansımız hiç olmadığı kadar iyi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal