Ferran Soriano: CAS'a Gerekli İtirazları Yapıyoruz

Manchester City Kulübü CEO'su Ferran Soriano, UEFA’nın vermiş oldukları ceza hakkında kulüp adına ilk resmi ağızdan açıklamada bulundu.

20.02.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-10:00) Ferran Soriano: CAS'a Gerekli İtirazları Yapıyoruz

Manchester City Kulübü CEO'su Ferran Soriano, UEFA’nın vermiş oldukları ceza hakkında kulüp adına ilk resmi ağızdan açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde damga vuran olaylardan İngiliz ekibi Manchester City'nin UEFA'dan 2 yıl men cezası almasının sonrasında İngiliz temsilcisinden ilk resmi açıklama yapıldı.

Kulübün CEO'su Ferran Soriano yapmış olduğu açıklamada itiraz süreçlerini değerlendirerek taraftarların kendilerine inanmaları hakkında süre istediklerini ifade etti.

Soriano açıklamalarında " CAS'a gerekli itirazları yapıyoruz. Önümüzdeki sezon başlamadan CAS'ın itiraz kararını açıklamasını bekliyoruz. Taraftarımız bize 2 konuda güvensin. Birincisi, iddiaların doğru olmadığı. İkincisi bu iddiaları kanıtlamamız için elimizden gelen her şeyi yapacak oluşumuz " açıklamasında bulundu.

Soriano City kulübü olarak yapıların tamamen şeffaf olduklarını ve tüm denetlemenin hesaplarını kontrol ettiklerini ve incelemelerin defalarca yapıldığını, ceza verilecek bir konu olmadığını belirtti.

Soriano'nun kararın açıklanmasının ardından Manchester Cityli oyuncuları bir araya topladığı ve konu hakkında açıklamalarda bulunduğu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal