Fernando Muslera Fenerbahçe Maçı Hakkında Konuştu!

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray Instagram hesabından canlı yayında konuştu.

16.04.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-14:41) Fernando Muslera Fenerbahçe Maçı Hakkında Konuştu!
Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera bugün Galatasaray'ın İnstagram hesabından açtığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

İşte Muslera'nın açıklamaları:

''FATİH TERİM BENİM İÇİN BABA GİBİ''

"Fatih Terim'in yeri bende çok ayrıdır. Onu bir baba olarak görüyorum. Fatih hocama çok teşekkür ederim. Kalecilik olarak Taffarel'den çok şey öğrendim. Bana çok artısı oldu. Takımımı, armamı, taraftarımı, camiamı çok seviyorum. Onların destekleri benim için çok önemli. Beni motive eden bir başka şey de milli takım. Uruguay'a seçilmek benim için bir onur. Sezon içinde iyi bir performans sergilemeniz gerekiyor milli takıma gidebilmeniz için. Ailem de çok önemli bir unsur. Çocuklarımın gözünde iyi bir baba figürü çizmem gerekiyor."

''REKORUN BENDE KALMASINI İSTİYORUM''

"Bir sezonda 16 maçta gol yememiştim. Taffarel'in rekorunu kırmıştım. Rekorlar kırmak içindir. Kendi rekorumu kırmak istiyorum. Benden sonra gelenler rekoru kırmakta zorlansın, rekor bende kalsın diye. Bir kaleci gol yiyorsa sadece kendi başarısı değil, takımın başarısıdır. Gol yenmediğinde ilk etapta kaleci ön plana çıkıyor ama sadece kalecinin değil tüm takımın performansının konuşulması lazım. Bir forvet gol atarken takımın hazırlığı sayesinde atıyorsa kaleci için de aynısı geçerli. Rekorumu 17, 18 maça taşıyıp takımımın şampiyon yolunda yardımcı olmak istiyorum."

FENERBAHÇE İTİRAFI

"Çok şükür ki bir sürü önemli kurtarışım var. Aklıma ilk olarak en son Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında kazandığımız maç 2-1 iken kurtardığım frikik pozisyonu geliyor. PSG maçında Di Maria'nın bir şutu vardı. Benim sol elimle kurtardığım bir pozisyon vardı. Gençlerbirliği maçında kurtardığım frikik ve Alanyaspor maçında art arda yaptığım kurtarışlar aklıma geliyor."

"FATİH HOCA BİZİ HASTANEDEN ARADI"

"Hepimizin bu hastalık nedeniyle tedirginliğimiz vardı ancak Fatih hoca yine bir ilk yaparak hepimizle telekonferans yaptı. Hepimizin halini tek tek sordu.Hastanelerin, doktorların nasıl çalıştığını, burada ne kadar güvende olduğumuzu, hatta kendi ülkemizden daha güvende olduğumuzu anlattı. Bu da hepimizi rahatlattı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal