Fernandinho Galatasaray’a Doğru!

Galatasaray ile Manchester City’nin yıldız orta sahası Fernandinho’nun iletişime geçtiği iddiası, basında bomba etkisi yaratırken, taraftarlar içerisinde de büyük heyecana sebep oldu.

16.09.2020-09:21 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-09:38) Fernandinho Galatasaray’a Doğru!

Manchester City’de görev yapan 35 yaşındaki yıldız futbolcu Fernandinho’nun Galatasaray ile temas kurduğu iddiası, önceki gece gündeme geniş yer kaplamıştı. Sambacı ile yaşanan flört, bir anda sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu durumuna geldi. Dünyanın dört bir tarafında orta saha için uygun adayları arayan Cimbom’un böylesine büyük bir hamle yapması bile taraftarları heyecanlandırmaya yetti. Sarı kırmızı renklere gönül verenler, Fernandinho’nun sosyal medya hesaplarına, “Come to Galatasaray” (Galatasaray’a gel) mesajları gönderdi. Deneyimli oyuncu da gelen bu ilgi karşısında bir hayli şaşkınlığa uğramış durumda.

GALATASARAY’A YABANCI DEĞİL

Galatasaray daha önce Manchester City’den Fernandinho’nun vatandaşı ve yakın arkadaşı Fernando’yu kadrosuna katmıştı. Ayrıca Fernandinho, sosyal medya hesaplarından Taffarel, Arda Turan ve Radamel Falcao’yu da takip ediyor ve sürekli internet üzerinden konuşuyorlar. Yani Brezilyalı oyuncu, Galatasaray’a pek de yabancı değil. Diğer taraftan Shakhtar Donetsk’e Brezilya’dan transfer eden ve bir yıldız olmasında katkı sağlayan da Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu’dan başkası değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal