Fernandes: 'Ronaldo Oynadığım En Yetenekli Futbolcu Değil'

Eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes Portekiz Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Cristiano Ronaldo’nun beraber oynadığı en yetenekli futbolcu olmadığını belirtti.

07.07.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-14:21) Fernandes: 'Ronaldo Oynadığım En Yetenekli Futbolcu Değil'

Portekizli yıldız Manuel Fernandes kendisi ile gerçekleşen bir röportajda milli takımdan arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun beraber forma giydiği en yetenekli oyuncu olmadığını aktardı. Manuel Fernandes kendisine yöneltilen 'Oynadığın en yetenekli oyuncu kim?' sorusuna cevap vererek Ronaldo'nun çok yetenekli ve süper bir profesyonel olduğunu belirterek oynadığı en yetenekli futbolcu olmadığını belirtti. Fernandes bu hususta Deco, Figo, David Villa ve David Silva'yı daha önde olduğunu vurguladı.

Fernandes konuşmasının kalanında, "Ronaldo çok yetenekli ve süper profesyonel ama oynadığım en yetenekli futbolcu olduğunu söyleyemem. David Villa, David Silva, Deco ve Figo'ya haksızlık etmiş olurum." dedi.

34 yaşındaki Manuel Fernandes Beşiktaş'ın sonrasında transfer olduğu Rusya'da bir defa daha dikkatleri üzerine çekmiş ve Lokomotiv Moskova macerasının sonrasında Krasnodar'un yolunu tutmuştu. Krasnodar ile UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'a karşı da sahaya çıkan Fernandes bu sezon 14 karşılaşmada görev yapmış ve 2 gollük performans göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal