Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'den Kötü Haber Premier Lig Yolcusu

İngiliz Medyasının Haberine Göre Jose Mourinho Fenerbahçe'nin Yıldızı Kosovalı Futbolcusu Vedat Muriqi İstiyor

13.12.2019-11:04 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-15:24) Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'den Kötü Haber Premier Lig Yolcusu

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriqi'in talipleri artıyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla gayet başarılı performans sergileyen Kosovalı futbolcu, kısa zamanda dünyanın en büyük teknik direktörlerin radarına giren oyuncu  transferde 1 numara olmayı başardı. Golcü futbolcu için İngiltere'nin ünlü gazetesi The Sun haberine göre ingiltere medyasında Vedat Muriqi ile ilgili flaş bir gelişme yayınladı.

Sarı Lacivertliler'in sezon başında Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriqi, transfer piyasasının 1 numaralı futbolcusu oldu.

Bonservisi ücreti için Rizespor'a 3,5 milyon euro ödeyen Fenerbahçe'nin tek hedefi, yüksek bir fiyata golcü ismi satarak FFP kıskacından kurtulmak ve transfer bütçesinin yükseltmek.

 
Fenerbahçe'nin sahasında Gençlerbirliği'ni 5-2 kazandığı karşılaşma sonrasında medyaya şok bir haber düşmüş ve Tottenham teknik patronu Jose Mourinho'nun futbolcuyu özel olarak izlettiği ifade edilmişti.
 
Tottenham'da yeniden yapılanmaya gitmeye niyetlenen Jose Mourinho'ya özel bir transfer bütçesi verildi
Bu bağlamda takımını yeni oyuncularla güçlendirmeye çalışan Jose Mourinho gözünü Fenerbahçel futbolcu Vedat Muriqi diktiği ifade edildi.
 
Tottenham'ın Jose Mourinho'nun istediği Vedat Muriqi için Fenerbahçe'ye kısa sürede bonservis bedeli olarak 18 milyon pound teklif edeceği gelen bilgiler arasında.
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal