Fenerbahçe'ye Transfer Olan Deniz Türüç: ''Futbolu Bırakmak İstedim!''

Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz Türüç, kariyerinde yaşadığı özel anıları anlattı.. İşte ilginç detaylar..

05.08.2019-08:27 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-08:23) Fenerbahçe'ye Transfer Olan Deniz Türüç: ''Futbolu Bırakmak İstedim!''

Futbol sahası yaptırdım

"Okulumuz yıkıldıktan sonra burayı 'Türüç Sahası' yapmaya karar verdik. Bazı şeyler paradan daha önemlidir. Çocukları mutlu etmek gibi. Bende burada büyüdüm. Kazanma hırsı, istek, arzu gibi şeyler buradan kaynaklı. Bizim mahalleden gelen insanlar kazanmak için istek arzusu daha fazla olan insanlar. Futbola 4 yaşında başladım. 9-18 yaş arasında Twente alt yapısı gördüm. 1 sene Graafschap’a gittikten sonra GoAhead Eagles’a gittim. 19 yıl sonra takımı Süper Lig’e çıkardık."

"Futbolu bırakmak istedim"

"Twente’den 18 yaşında ayrılmak durumunda kaldım. Çok yetenekli oyuncular vardı. Başka başka sebeplerde vardı. Bu sebeplerden futbolu bırakmak istedim. Düşünün ki çocuksunuz 9 sene alt yapıda oynamışssınız ve haber geliyor sizle devam etmek istemiyorlar. Menajerim, abim, babam gibi Twente’den ayrıldıktan sonra beni tekrar furbola bağladı. 9 senedir beraberiz. Gece gündüz beraberiz. Bırakcağım anda 3 ay içinde kendimi toparladım."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal