Fenerbahçe’ye Nico Gaitan Önerisi

Ersun Yanal, hücumun her mevkisinde görev yapabilen futbolcunun bonservisinin de elinde olması sebebiyle Nico Gaitan’a olumlu bakıyor.

27.12.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-12:43) Fenerbahçe’ye Nico Gaitan Önerisi

Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda devre arasında takımın eksik bölgelerini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’nin transfer listesinde birçok isim var.

Arjantinli futbolcu Nico Gaitan, geçtiğimiz sezonun sonrasında bir daha Fenerbahçe yönetimine önerildi.
Teknik direktör Ersun Yanal, hücumun her mevkisinde görev yapabilen futbolcunun bonservisinin de elinde olması sebebiyle Nico Gaitan’a olumlu bakıyor.

Savunma bölgesinde sol bek ve stoper transferlerinin yanı sıra hücumcu bir kanat oyuncusu isteyen Fenerbahçe’ye menajerler tarafından birçok futbolcu öneriliyor. Bu oyunculardan biri Nico Gaitan.

Arjantinli yıldız, geçtiğimiz sezonun devre arasında gündeme gelmişti. Ancak Comolli’nin başarılı futbolcuyu veto ettiği söylenmişti, Chelsea’den Victor Moses 1.5 yıllığına kiralanmıştı. Nijeryalı’oyuncudan beklenen performansı alamayan Fenerbahçe, Gaitan transferine sıcak bakıyor.

Arjantinli yıldız, ABD takımlarından Chicago Fire’da iyi bir sezon yaşadı. Gaitan, 27 lig karşılaşmasında 4 kez fileleri havalandırdı ve 11 asist yaptı.

8 sene Avrupa’da kaldı

Sol ayağını çok iyi kullanan 31 yaşındaki futbolcunun hücum bölgesinin her mevkisin de oynayabilmesi, öne çıkan bir avantaj.
Ersun Yanal’ın da yıllarca Avrupa’da Benfica (2010-16) ve Atletico Madrid (2016-18) gibi takımlarda top oynayan Nico Gaitan’ın transferine olumlu bakıyor.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal