Fenerbahçe'ye Müjde

Geçen hafta erkek basketbol ekibinde 4 kişinin coronavirüs testlerinin pozitif olduğu bildirilen Fenerbahçe'ye güzel haberler kadın basketbol ile kadın-erkek voleybol takımlarından verildi. 65 kişiye uygulanan testin negatif olduğu açıklandı.

01.04.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-08:24) Fenerbahçe'ye Müjde

Fenerbahçe Beko, geçen hafta uygulanan testler sonucunda 1 oyuncu, 1 teknik kadro ve 2 idari kadro çalışanı olmakla birlikte toplamda 4 kişinin coronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurmuştu. Bu yaşananlar üzerine sarı-lacivertliler, kadın basketbol ile erkek-kadın voleybol branşlarında de Covıd-19 testi yaptırdı. Toplamda 65 kişiye uygulanan testlerin hepsinin negatif çıktığı resmi site üzerinden açıklandı.

‘SONUÇLAR NEGATİF ÇIKMIŞTIR’

Takım tarafından paylaşılan açıklama ise şu şekilde: “İlk yapılan tetkiklerde 5 kişide coronavirüs bulgularına rastlanmış olması sebebiyle, detaylı taramaları gerçekleştirilmiş, sonrasında sonuçlar negatif çıkmıştır. Böylelikle, tarafımıza iletilen son test sonuçlarına göre tüm sporcu, idari personel ve teknik heyetlerimizin sonuçları negatiftir.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal