Fenerbahçe'ye Luis Gustavo Transferinden Müjdeli Haber Geldi!

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın ayrılmasının ardından boşalan 6 numara mevkiine transfer Luis Gustavo'yu düşünüyor.

18.07.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-16:12) Fenerbahçe'ye Luis Gustavo Transferinden Müjdeli Haber Geldi!

Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın satışınıdan ardından orta sahada oluşan boşluğu doldurmayı planlıyor.. Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi planlarını Eljif Elmas'tan gelecek paraya göre yapıyor..

Napoli'nin 18 milyon euro verdiği Eljif Elmas için transfere olumlu rapor veren Ersun Yanal buradan gelecek parayı orta saha transferi için harcanmasını istiyor..

Mehmet Topal'ın gidişi ardından defansif bir oyuncu arayışı içinde olan Fenerbahçe yönetimi Luis Gustavo için kesenin ağzını açacak.

Daha önceden de teklif yapılan Luis Gustavo için bonservis bedelinin fazla olması sebebiyle vazgeçilmişti. Eljif Elmas'ın satışından gelecek para ile bu transferi bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe yönetimi harekete geçti..

Luis Gustavo'nun takımdan ayrılmasına sıcak bakan Fransız ekibi Marsilya, bu oyuncuyu satmak için bir şart ortaya koyduğu öğrenildi. Marsilya Başkanı'nın yaptığı açıklamaya göre, Lucas Ocampos'un takımdan ayrıldıktan sonra orta saha mevkisi boşaldığı için buraya bir transfer yapmak istediği, bu transferin yapılmasından sonra Luis Gustavo'nun gitmesine izin verilebileceğini söyledi.

Marsilya ile yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, Fransız kulübü Luis Gustavo için 8 milyon euro istiyor. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki haftalarda Marsilya ile bir görüşme daha yaparak bu bedeli biraz daha aşağı çekmeyi hedefliyor. 32 yaşındaki futbolcu da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal