Fenerbahçe'ye Kötü Haber! Yıldız Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor!

Coronavirüs salgını sebebiyle basketbolda sezonun bitirilmesinin sonrasında, Fenerbahçe'nin bu branşta küçülmeye gideceği öne sürüldü. Fransız medyası Nando de Colo'nun sarı- lacivertli kulüpten gidebileceği ifade edildi.

20.05.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:43) Fenerbahçe'ye Kötü Haber! Yıldız Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor!

Fenerbahçe'ye kötü haber Fransızlardan geldi. Yeni tip coronavirüs sebebiyle Basketbol Ligi tescil olurken, kulüpler de yaşadığı ekonomik krizi en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu aşamada şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olan Fenerbahçe de bütçesinde azalmaya gideceğinin sinyallerini vermişti.

Fransız medyasından yapılan habere göre, geçen sezon Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Nando de Colo'nun, sarı- lacivertli kulüpten gidebileceğini iddia etti.

BÜTÇE DARALMAYA GİDERSE YENİ SÖZLEŞME GÖTÜRÜLECEK

Haberin devamında yer alan bilgilere göre Fenerbahçe, bütçesinde azaltmaya gitmesi durumunda, sporcularıyla senelik maaş hususunda tekrardan anlaşmak için teklif sunacak.

Bu önerinin Nando de Colo tarafından kabul edilmeyeceği söylenirken, iki tarafın anlaşamaması durumunda ayrılığın kesin olduğu ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal