Fenerbahçe'ye Kolarov Transferinde Müjdeli Haber Geldi!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ve bu transferi bitirmek için yoğu çaba harcadığı isim Kolarov'dan müjdeli haber geldi..

18.07.2019-10:05 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:01) Fenerbahçe'ye Kolarov Transferinde Müjdeli Haber Geldi!

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov'u renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Sırp futbolcu ile 2+1 yıllığına anlaşan sarı lacivertliler, Roma ile pazarlıklarını sürdürüyor. 

Sol beke Spinazzola'yı transfer eden Roma, bu kez de stopere en az iki takviye yapacağını açıkladı. Hocasının stoper olarak düşündüğü Kolarov için Petrachi de çok net konuştu: Onun yeri orası değil. İtalyan ekibindeki gelişmeleri takip eden sarı-lacivertliler de 33 yaşındaki oyuncudan vazgeçmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Petrachi'den yeni bir açıklama geldi..

 “Defansı güçlendirmemiz gerek, Kolarov'un gerçek bölgesinin orası olmadığını biliyoruz” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin ardından Kolarov'a stoper mevkisinde ihtiyaç duyulmadığı belirtilirken Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir refleks sergileyeceği henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe'nin 2.5 milyon euroluk teklifini reddeden Roma, 3 milyon euro teklif gelmesi halinde Kolarov'un gitmesine izin verecek. Fenerbahçe bu haberin ardından teklifini 3 milyon euro'ya çıkardı ve Kolarov transferinde büyük bir adım attı. Roma'nın bu teklifi kabul etmesi halinde, oyuncu önümüzdeki haftalarda İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'nin kampına katılacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal