Fenerbahçe'ye İtalyan Teknik Direktör

Teknik adam çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye son olarak Fiorentina'yı çalıştıran 45 yaşındaki İtalyan Hoca Vincenzo Montella teklif edildi. İtalyan teknik adam Türkiye'ye gelmeye olumlu bakıyor.

20.05.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-13:00) Fenerbahçe'ye İtalyan Teknik Direktör

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın gidişinin sonrasında teknik adam konusu bir türlü sonuçlanamadı. Sarı- lacivertli kulüple birçok teknik direktörün adı geçiyor.

Fenerbahçe taraftarı hocanın kim olacağını merakla beklerken sürpriz bir isim sarı- lacivertlilerin gündemine geldi. Son olarak Fiorentina'nın başında olan 45 yaşındaki teknik direktör Vincenzo Montella teklif edildi. İtalyan teknik adam Türkiye'ye gelmeye pozitif bakıyor.

Devre ortasında Fiorentina ile anlaşmasını sonlandıran Montella takımından senelik 1.5 milyon euro alıyordu. Fenerbahçe yönetiminin İtalyan Hoca ile alakalı alacağı karar şimdiden merak konusu...

MİRSAD'TAN KOVAÇ ÖNERİSİ

Eski basketçi yeni menajer Mirsat Türkcan ise Bayern Munih'in eski teknik direktörü Niko Kovac'ı Fenerbahçe'ye önerdi. Sarı- lacivertli kulübün teknik adam kararını kısa zaman içinde vermesi düşünülüyor.

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt'u da yöneten 48 yaşındaki Kovac Bayern Munih'ten sezon başında yollanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal