Fenerbahçe'ye Dünyaca Ünlü Kaleci

Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadrosuna katmak istediği iddia edilen Simon Mignolet kimdir? Simon Mignolet hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

05.07.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-16:43)
Yeni sezon öncesi Kameni ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, kaleci arayışlarını sürdürürken gündeme Liverpool’da forma giyen Simon Mignolet geldi.

Sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damiern Comolli, Liverpool'da forma giyen Belçikalı eldivenin transferini bitirmek için İngiliz yöneticilerle temasa geçti. Daha önce Liverpool’da görev yapan Comolli, İngiliz ekibiyle iyi ilişkilerini kullanarak 30 yaşındaki file bekçisinin transferini en kısa zamanda sonlandırmak istiyor.

Liverpool’un yeni bir kaleci kadrosuna katmak istemesi ve Karius'un da 2. kaleci olarak düşünülmesinden dolayı Belçikalı eldivenin takımdan ayrılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

SIMON MIGNOLET KİMDİR?

6 Mart 1988 tarihinde Belçika’nın Sint-Truiden kentinde dünyaya gelen Simon Mignolet, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da forma giymektedir.

30 yaşındaki file bekçisi, doğduğu şehrin takımı olan Sint-Truiden’de profesyonelliğe adım atarken 2010 yılına kadar aynı ekibin formasını giydi.

2010 yazında Belçika’dan ayrılarak İngiliz ekibi Sunderland’in yolunu tuttu. Sunderland’de gösterdiği performansın ardından 2013-2014 sezonu başında 10 milyon 600 bin euro karşılığında Liverpool’a transfer olan Mignolet, geçtiğimiz sezon takımıyla Premier Lig’de 19 karşılaşmaya çıktı.

LIVERPOOL'DAN AYRILMAK İSTİYOR

2 sezon önce takıma katılan Alman kaleci Loris Karius’un arkasında forma şansı bulmakta zorlanan 30 yaşındaki Mignolet, gelecek sezon düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal