Fenerbahçe'ye Dünya Yıldızı Batshuayi Geliyor! İşte Detaylar!

Fenerbahçe forvet mevkisi için taraftarlarını ayağa kaldıracak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.. Batshuayi ile masaya oturmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu oyuncuyu kiralamaya çalışacak.

20.07.2019-08:23 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-08:19) Fenerbahçe'ye Dünya Yıldızı Batshuayi Geliyor! İşte Detaylar!

Fenerbahçe önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon kötü geçen maçları taraftarlarına unutturmak isteyen ve tekrar sarı lacivertli renklere gönül vermiş insanları stada çekmek isteyen Fenerbahçe yönetimi yapacağı transferlerle heyecan uyandıracak. 

Max Kruse ve Vedat Muriç transferi taraftarlar arasında en çok beğeni toplarken şimdi ki hedef Chelsea'nın dünya yıldızı Michy Batshuayi..

Sarı Lacivertlilre, taraftarlarını ayağa kaldıracak golcü hamlesi yapmayı planlıyor..

Eğer Batshuayi, Premier Lig'de transfer döneminin bitiş tarihi olan 8 Ağustos'a kadar Chelsea'den ayrılmazsa Fenerbahçe harekete geçecek ve İngilizler'le masaya oturacak. Kiralama teklifi üzerinde duran Fenerbahçe, Batshuayi'nin teklifi kabul etmesi halinde bu transferi bitirecek.

Sportif direktör Comolli, çok iyi ilişkileri olduğu Chelsea'ye kiralama teklifinde bulunacak. Yönetimin bu transferle ilgili tüm mali hazırlıkları yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal