Fenerbahçe'ye Brezilyalı Savunmacı!

Gelecek sezon kadroya mutlaka stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe için Brezilya’dan transfer iddiası geldi.

28.05.2018-10:56 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-10:54) Fenerbahçe'ye Brezilyalı Savunmacı!

Sarı lacivertli kulüpte son günlerde gündemin tek maddesi başkanlık seçimi olsa da transfer yapılacak bölgeler hemen hemen belli oldu. Bu doğrultuda transferi planlanan öncelikli mevki stoper bölgesi…

Brezilya basınından Fenerbahçe ile ilgili flaş bir transfer iddiası öne sürüldü. İddialara göre Brezilya’nın Cruzeiro takımında forma giyen Dede’nin yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öne sürüldü.

Sambacılar'ın Dünya Kupası şansının yorumlandığı Sport TV'deki yayında Cruzeiro'lu defans oyuncusu Dede’nin bu sezon ilk kez Brezilya dışında forma giyeceği belirtilirken, yeni takımının Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

GIULIANO DEVREYE GİRDİ

Dede'yi Fenerbahçe’de forma giymeye kendisi gibi Brezilya'nın Dünya Kupası rezerv kadrosunda bulunan Giuliano'nun ikna ettiği ifade edildi. 1.92’lik Dede, hava toplarındaki hakimiyeti dışında güçlü, atletik fiziği ve attığı sürpriz gollerle biliniyor.

9 DEFA MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Kariyerinde Brezilya'da Villo Rio, Vasco da Gama ve Cruzeiro takımlarında forma giyen Dede, şu ana dek başka bir ülkede forma giymedi.

2013 yılında 5 milyon Euro transfer bedeliyle Vasco'dan Cruzeiro'ya transfer edilen Dede, Brezilya Milli Takımı formasını 9 kez giyerken, 1 gol attı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal