Fenerbahçe'nin Yeni Yıldızı Sosa İstanbul'a Geldi! Acun Ilıcalı Detayı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jose Ernesto Sosa, dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Yapılan bu transferde ise Acun Ilıcalı detayı dikkat çekti.

20.08.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-10:40) Fenerbahçe'nin Yeni Yıldızı Sosa İstanbul'a Geldi! Acun Ilıcalı Detayı

Son 3 sezonda forma giydiği Trabzonspor ile kontratı biten Jose Ernesto Sosa, akşam saatlerinde özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Ailesiyle beraber İstanbul'a gelen 35 yaşındaki Arjantinli futbolcu, basın mensuplarının sorularına cevap vermeden kendisini bekleyen özel araca bindi.

Fenerbahçe ile 2 senelik kontrata imza atacak tecrübeli orta saha, ardından sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı Düzce'deki Topuk Yaylası'na ulaşarak takım arkadaşlarına katılacak.

ACUN ILICALI DETAYI

İstanbul'a ulaşan Sosa transferinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Oyuncu, Fenerbahçeliliğiyle tanınan ünlü televizyoncu-yapımcı Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla İstanbul'a geldi.

Sky Italia'nın haberine göre Jose Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı rakam, 2 senelik kontrat karşılığında senelik 3 miyon euro olduğu aktarıldı.

NOVAK - SOSA YENİDEN AYNI KADRODA

Jose Sosa, geçen sezon Trabzonspor’da oynayan ve bu sezon Fenerbahçe'ye giden 2. oyuncu olacak. Bilindiği üzere Filip Novak da Trabzonspor'dan gitmiş ve Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Trabzonspor'da geçen sezon 43 maçta top koşturan Arjantinli futbolcu, 11 gol ve 12 asistlik katkı sağlamıştı.

TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu arada, Trabzonspor resmi sosyal medya hesaplarından Sosa için teşekkür mesajı paylaştı. Karadeniz ekibinin mesajında, 'Jose Ernesto Sosa'ya bulunduğu süre içerisinde takımımıza verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz' cümleleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal