Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Adil Rami, Şampiyonluk Hakkında İddialı Konuştu!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fransız savunma oyuncusu Adil Rami, sarı-lacivertli kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

06.09.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-13:12) Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Adil Rami, Şampiyonluk Hakkında İddialı Konuştu!

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki stoper Adil Rami, Fenerbahçe'de bulunduğu için gururlu ve mutlu olduğunu belirtti. Tecrübeli savunmacı, "Takımımla olan çalışmalarım devam ediyor. Tüm takımdan memnunum. Şu anda bir hazırlık sürecindeyiz. Çalışmalarımız gayet yoğun bir şekilde ilerliyor. Buradaki atmosferi beğendiğimi ifade edebilirim" şeklinde konuştu. 

"FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"

İstanbul'u sevdiğini belirten tecrübeli stoper, duygularını, "Aslında çok fazla gezme fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla harika bir şehirdeyim. İstanbul'da bulunuyorum ve bu takıma hizmet etmek istiyorum. Sahada iyi bir şekilde oynayıp Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde dile getirdi. Ayrıca Fenerbahçe'de çok fazla maç kazanmak ve kupalar kaldırmak istediğini de vurgulayan Adil Rami, Fenerbahçeli taraftarlara ise Türkçe, "Seni seviyorum" diye seslendi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal