Fenerbahçe'nin Rodrigues Transferinde Şok! Ceza Geliyor!

Fenerbahçe'nin çok tartışılan transferi için Arap kulübü hukuki süreç başlattı.

16.07.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-16:05) Fenerbahçe'nin Rodrigues Transferinde Şok! Ceza Geliyor!

Fenerbahçe'nin Rodrigues transferi tartışmaları da beraberinde getirdi. Sarı-Lacivertlilerin 6 ay önce Galatasaray'a 10 milyon Euro ödenerek alınan Rodrigues'i Arap kulübünden 2 sezonluğuna bedelsiz transfer etmesi hukuki süreç başlattı.

"Kamu Fonlarının İsrafı"

Fenerbahçe'nin yaptığı bu şaşırtan hamle hukuk danışmanlarının gözünden kaçmadı. Al-Ittihad'ın Garry Rodrigues'i 10 milyon euro'ya aldıktan 6 ay sonra 2 yıllığına bedelsiz kiralamasının kamu fonlarının israfı olarak değerlendirilmesi ve kulüp başkanı ile yöneticilerin cezalandırılması gerektiğini söyledi.

"Ülke Meselesi Haline Geldi"

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Suudi ekibi Al İttihad'ın Garry Rodrigues için Galatasaray'a 10 milyon euro ödemesi, oyuncuya 4 milyon euro maaş vermesi ve 6 ay sonra da bedelsiz yollaması, ülkede mesele haline geldi.

"Nasıl Ücretsiz Verirsiniz!"

Al İttihad hukuk danışmanı: "Rodrigues'i 10 milyon euro'ya Galatasaray'dan henüz 6 ay önce alıyorsunuz, şimdi bu oyuncuyu nasıl ücretsiz gönderirsiniz ve maaşının %60'ına yakın kısmını karşılarsınız!" dediği öğrenildi

"Bu kesinlikle,yasal olarak uygun değildir ve resmi makamların, Al Ittihad Başkanı Enmar Al-Haili ve yönetiminin cezalandırması gerekmektedir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal