Fenerbahçe'nin Ndiaye Transferi İçin Stoke City Açıklama Yaptı!

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Ndiaye için Stoke City'den açıklama geldi

16.07.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:36) Fenerbahçe'nin Ndiaye Transferi İçin Stoke City Açıklama Yaptı!

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın ayrılığından sonra o mevki için transfer çalışmaları başlatıldı.. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Ndiaye, kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Stoke City'e döndü..

Mehmet Topal'ın ayrılığının ardından Eljif ve Jailson'un da satılması gündemde olan Fenerbahçe'de, bu bölgeye Emre Belözoğlu transfer edilmişti.

Oluşacak boşluğa kalitesi tartışılmayacak bir ismi daha transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemini uzun süre Gustavo ve Fejsa isimleri meşgul etmişti.

Ersun Yanal, Fejsa ismini sakatlık probleminden dolayı veto ederken, Gustavo transferi de Marsilya'nın 9 milyon Euro istemesinin ardından çözüme kavuşamamıştı.

Fenerbahçe'nin şimdiki hedefinde ise eski Galatasaraylı Ndiaye var..

Stoke City Menajeri Nathan Jones

"Badou'yu çok seviyoruz. Buraya motive ve futbol oynamaya istekli bir şekilde geldi. Onunla birebir sohbetlerimiz oldu. Badou, karakterli biri" ifadelerini kullandı.

BADOU'NUN BAZI İSTEKLERİ VAR AMA..

"Badou Ndiaye'nin tekrar aramıza dönmesi Stoke City için fantastik bir durum. Badou'nun bazı istekleri olduğunu anlıyoruz ancak bizim de var. Bulunabilecek bir çözüm var. Aramıza motive bir şekilde geri döner ve iyi çalışırsa, onu aramızda görmekten mutluluk duyarız. Çünkü, Badou fantastik bir futbolcu." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal