'Fenerbahçe'nin Kazandığı Penaltı Yanlış Bir Karar'

Akşam Gazetesi spor yazarı Engin Verel, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi değerlendirdi.

24.02.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-12:56) 'Fenerbahçe'nin Kazandığı Penaltı Yanlış Bir Karar'

Akşam Gazetesi spor yazarı Engin Verel, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi değerlendirdi.

İki takım da ilk yarı boyunca hem bireysel hem de sürat olarak derbiye yakışır bir mücadele sergiledi. Galatasaray ilk 10 dakikada Onyekuru ve Falcao’yla inanılmaz goller kaçırdı.

Bunda Galatasaray’ın 20 yılı geçen Kadıköy’de kazanamama serisinin manevi baskısı olduğunu düşünüyorum. 34’te Onyekuru’nun Ozan’a çarpıp dışarı giden topunu da göz önünde bulundurursak bu manevi baskının dozajı daha net belli oluyor. Eğer Galatasaray’da bu sıkıntı olmasaydı, yılların hasretini daha ilk yarıdan bitirebilirlerdi.

Devre biterken de Ömer net bir fırsatta kötü tercihte bulundu. Fenerbahçe’nin kazandığı penaltı bana göre yanlış karar. Marcao’nun öncelikle topa müdahalesi var. Galatasaray’ın attığı golde ise Donk’un vuruşu güzel ama Fenerbahçe defansının onu bomboş bırakması SarıLacivertiler adına sıkıntı... Gel gelelim ikinci yarıya...

Ev sahibi Fenerbahçe, adeta kendi evini terk etti! Yıllardır Kadıköy’deki “6-0”lık galibiyet anlatılıyor ya, Onyekuru biraz becerikli olsa Galatasaray, 6-7’yi bulurdu. Belhanda da Altay’ın “Al da at” pasını değerlendiremedi. Galatasaray 1999’dan beri ilk galibiyetini aldı.

Tabii her serinin bir sonu var. Ama Fenerbahçe yenilecekse de adam gibi yenilecek. Hakem bile dayanamayıp Ersun Yanal’ı oyundan attı. Fenerbahçe taraftarının isyanını iyi anlamak lazım. Onlar, Galatasaray’a yenildikleri için isyan etmedi. Bunca zamandır yapılan yanlışlara isyandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal