Fenerbahçe'nin Gözü Dimitri Payet'te

Fransız medyası, Marsilya’nın dünyaca ünlü futbolcusunun Marsilya’dan ayrılacağını ve Fenerbahçe ile görüştüğünü duyurdu.

28.12.2019-14:17 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-13:59) Fenerbahçe'nin Gözü Dimitri Payet'te

Fransız medyası, Marsilya’nın dünyaca ünlü futbolcusunun Marsilya’dan ayrılacağını ve Fenerbahçe ile görüştüğünü duyurdu. 

Devre arası transfer dönemin kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de birçok yıldız isim gündeme gelmeye başladı, yeni bir iddiada Fransız basınından atıldı Payeti’n Fenerbahçe ile görüştüğünü duyurdular.
Transfer döneminin resmi olarak açılmasına 1 hafta kala, transfer dedikoduları başladı.

Fransa medyasın dan büyük bir iddia atıldı. Marsilya forması ile oynayan Dimitri Payet’in kulüpten ayrılmaya hazırlandığı açıklandı. Mavi-Beyazlılar’ın yıldız futbolcuyu kadroda düşünmediği, Payet’in de kulüp arayışlarına başladığı bildirildi.

Fransız basınına haberine göre 32 yaşındaki oyuncu, Türkiye’den kulüplerle görüşüyor. Dimitri Payet’nin temas geçtiği takım ise Fenerbahçe olduğu söylendi. Sezon başında Luiz Gustavo’yu Marsilya’dan transfer eden Sarı-Lacivertliler’in, Payet için de Mavi-Beyazlılar ile iletişime geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe Sportif direktör Damien Comolli’nin bizzat görüşmeleri sürdürdüğü öne sürüldü. Payet’in Marsilya ile olan kontratı 2021 yılında sona erecek. Ancak Fransız ekibi, aynı Gustavo’da olduğu gibi yüksek ücret ile oynayan futbolcuyu takımdan göndermek istiyor.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal