Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Ödemediği İddiası

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nu takımına kattığı NEC kulübünün idari direktörü Wilco van Schaik, futbolcunun satışından kalan 750.000 Euro’luk bölümü halen kendilerine verilmediğini belirtti.

23.03.2020-17:20 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-17:15) Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Ödemediği İddiası

Fenerbahçe, 2018'in temmuz ayında Ferdi Kadıoğlu'nu 1,4 milyon Euro bonservisle Hollanda'nın NEC kulübünden kadrosuna katmıştı. Daha önce bonservis ücretinin hepsininin verilmediği hususunda konuşma yapan NEC kulübünde sportif direktör Wilco van Schaik, bu sefer de De Gelderlander gazetesine açıklama yaptı.

Schaik, takımın finansal durumu için büyük önem taşıyan 750.000 Euro’luk parçasının Fenerbahçe tarafından halen kendilerine verilmediğini vurguladı ve bunun mali anlamda kendileri için bir problem oluşturduğunu ifade etti.

Daha önceki dönemde de aynı gazeteye röportajlarda bulunan van Schaik, "Bonservis bedelinin büyük bir kısmının ödenmemesi takımımızı mali olarak zor bir duruma sürüklemiştir" şeklinde konuşmuştu.

Hollandalı yönetici, alamadıkları ödeme sebebiyle gerçekleşen krize şimdi de coronavirüsü probleminin eklendiğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal