Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Futbolu Bırakıyor

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Sırp futbolcu Milos Krasic, Lechia Gdansk ile sözleşmesini feshetti. Sırp yıldız yaptığı açıklamada çocukları ve ailesi ile daha çok ilgilenmek istediğini belirterek futbolu bırakacağının sinyalini verdi.

21.12.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-11:50) Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Futbolu Bırakıyor

Sırp futbolcu Milos Krasic, Fenerbahçe’den sonra Polonya’nın Lechia Gdansk’a transfer oldu. 3 sezonun ardından sözleşmesini feshetti.

Polonya’dan ayrılan Krasic, Sırp basınına yaptığı açıklamada “Lechia Gdansk ile sözleşmemin bitmesine 6 ay kalmasına rağmen karşılıklı anlaştık ve Lechia Gdansk yollarımızı ayırdık. Kariyerimi bitirmeye karar vermeye çok yaklaştım ama henüz kesin olarak bitirmedim. Artık çocuklarımla ve ailemle daha çok ilgilenmek istiyorum” ifadelerini kullandı.    

Geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Krasic, ileride teknik direktör olmak istediğini belirtti.

Milos Krasic, 2012 yılında 7 milyon Euro karşılığında İtalya’nın Juventus takımından Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli ekipte beklentileri karşılayamayan Sırp futbolcu bir sezon Bastia forması giydi. Bastia’da oynadıktan sonra Polonya’nın  Lechia Gdansk takımına transfer oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal