Fenerbahçe'nin Efsanevi Kaptanı Alex'ten Pişmanlık! Daha Profesyonel Davranabilirdim

Fenerbahçe'de oynadığı dönem Aykut Kocaman ile problem yaşayan ve o dönemde sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalar ile takımdan gönderilen Alex de Souza'dan bu husus ile alakalı bir açıklama geldi.

21.03.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-10:52) Fenerbahçe'nin Efsanevi Kaptanı Alex'ten Pişmanlık! Daha Profesyonel Davranabilirdim

Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex de Souza, kulüp tarihine ismini altın harflerle kazırken o dönem takımın başında olan Aykut Kocaman ile yaşadıkları problem neticesinde Fenerabhçe'den gönderilmişti.

Böylesi üzücü bir duruma sebep olan olay, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Rusya'da Spartak Moskova ile oynayan ve 2-1'lik mağlubiyet sonrasında Alex'in sosyal medya üzerinden Aykut Kocaman'ın kendisini kıskandığını ifade etmesiydi. Bu sözlerden sonra efsanevi kaptan Alex o tweetini sildi fakat köprüleri attıktan sonra bugüne dek bu husus hakkında tam bir yorumda bulunmamıştı. Fenerbahçe'nin eski kaptanı bu konuda ilk defa konuştu.

İŞTE ALEX'İN O TWEET İLE ALAKALI PİŞMANLIĞI

Alex de Souza, o dönemde atmış olduğu tweeti hakkında açıklamada bulunarak: "O sezon sosyal medyayı üzerinden yanlışlar yaptım. Şu anda bunu net bir ifade ile belirtebilirim. Ayrıca o sezon kulüp içindeki konumuma dönüp baktığımda böyle bir davranışta bulunmamalıydım. Daha sorumlu davranabilirdim" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal