Fenerbahçe'nin Efsanesi Alex: Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a Gol Attığında Olur

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza yaptığı açıklamada Fenerbahçeliliğin tanımını yaparak, "Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a gol attığında olunur." ifadesini kullandı.

15.02.2019-18:59 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-18:50) Fenerbahçe'nin Efsanesi Alex: Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a Gol Attığında Olur

Alex de Souza, Fenerbahçe TV'de yayınlanan 14/16 programına katılarak açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni ziyaret etti. Daha sonra FB TV canlı yayınına konuk olan efsane kaptan,  "Çubuklu ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa sevinci yaşayan ve gol krallıkları, asist krallıkları gibi birçok kişisel başarıya sahip olan Brezilyalı efsane oyuncularımızdan Alex de Souza, bir organizasyon için geldiği İstanbul'da 8 sezon formasını terlettiği eski kulübü Fenerbahçe'yi de ziyaret etti. Büyük başarılara imza attığı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi çimlerine yıllar sonra ayak basan Alex, ardından soyunma odasını gezdi" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇELİLİĞİN TANIMI

Programda Fenerbahçeli olmanın tanımını da yapan efsane kaptan Galatasaray'a attığı ilk golü hatırlatarak, "Bu maçın anıları bende güçlüdür. Pozisyonu hatırlıyorum. Topun başına geçtiğimde aklıma şeylerden bir tanesi şuydu; 'Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a gol attığında olunur.' Ben de bu maçta gerçek Fenerbahçeli olmuştum." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Alex, programın sonunda tüm Türkiyelilere teşekkür ettiğini belirterek "2004 yılında Türkiye'ye geldiğimden beri, şu anda içinde bulunduğum güne kadar bana ve aileme göstermiş oldukları sevgi, saygı ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal