Fenerbahçe’nin Efsane Futbolcusu Abdullah Ercan Derbiyi Haber365’e Değerlendirdi

Abdullah Ercan: Maçın Berabere Biteceğini Düşünüyorum

21.12.2019-13:29 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-13:24) Fenerbahçe’nin Efsane Futbolcusu Abdullah Ercan Derbiyi Haber365’e Değerlendirdi

İŞTE ABDULLAH ERCAN’IN AÇIKLAMALARI

Derbide Fenerbahçe kendi sahasında ve seyircisi önünde oynaması avantaj, iç sahada ki başarısı ortada genelde dış sahada başarısız oluyor.

Derbiler herhangi bir lig maçına benzemez.

Benim tahmin ettiğim, derbinin berabere biteceği çünkü Fenerbahçe ve Beşiktaş ligdeki pozisyonlarından ötürü iki takımda kaybetmek istemeyecektir.

Galibiyet durumunda ibre tabi ki Fenerbahçe’den yana döner ama ben berabere biteceğini düşünüyorum.

DERBİLERDE FUTBOLCULARIN PSİKOLOJİLERİ

Derbilerde futbolculara Motivasyona ihtiyaç yok çünkü yüksek bir Konsantrasyon ve enerji ile hazırlanacaklardır.

FENERBAHÇE KENDİ SAHASINDA AVANTAJLI DURUMDA MI

Fenerbahçe kendi sahasında seyircisi önünde oynaması avantaj ve bunu en iyi şekilde kullanmak isteyecektir ancak oyun bakımından bir istikrarsızlığı söz konusu.

İki takımda kaybetmemek için sahada olacaklarını düşünüyorum, Beşiktaş’ın bekleyerek bir oyun tarzı oynayacağını tahmin ediyorum, Fenerbahçe ise özellikle topu kaptırdıkları zaman geniş alanda yakalandıkları pozisyonlarda sıkıntılar yaşıyor.

CÜNEYT ÇAKIR’IN DERBİYE ETKİSİ NE OLUR

Cüneyt Çakır Dünya Kupası’nı yönetmiş bir hoca derbiyi en iyi şekilde kaldıracağını düşünüyorum, hakem faktörünün maçın önüne geçeceğini sanmıyorum.

FENERBAHÇE’DE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Garyy Rodrigues ve Hasan Ali Kaldırım’ın eksikliği bence çok ciddi anlamda hissedilecektir, özelikle Hasan Ali derbileri çok oynamış tecrübeli bir futbolcu ve sol bekte alternatifi olmaması eksikliği hissedilir.

BURAK YILMAZ MI VEDAT MURİÇ Mİ  

Burak Yılmaz ve Vedat Muriç ikisi de maça damga vurabilecek kaliteli golcü futbolcular ancak ben Vedat Muriç’in kendi sahasında oynayacak olmasından dolayı derbide Burak Yılmaz’dan daha etkili performans sergileyeceğini düşünüyorum.

EMRE BELEZOĞLU HAKKINDA

Emre Belezoğlu sadece futbolcu olarak değil sahada Ersun Yanal’ın yardımcısı olarak da Fenerbahçe için müthiş bir avantaj, oynadığı takdirde müthiş işler yapacağını düşünüyorum.

DERBİ SKORU

Maçın berabere biteceğini düşünüyorum

BERABERLİK HANGİ TAKIMIN YARAR SAĞLAR

Mücadelenin berabere bitmesi Beşiktaş için deplasmanda bir kazanç.

 Fenerbahçe ise kendi sahasında oynayacağı için bir kayıp olacağını düşünüyorum.

 Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal