Fenerbahçe'nin Aradığı Sol Beki Buldu!

Uzun zamandır sol bek bölgesinde sorun yaşayan Fenerbahçe, çareyi İtalya'da buldu. Sezon öncesinde Kolarov'u almak isteyen fakat transferi sonuçlandıramayan sarı-lacivertli kulüp, Inter'in tecrübeli sol beki Kwadwo Asamoah'ı takımına katacak.

21.03.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-15:13) Fenerbahçe'nin Aradığı Sol Beki Buldu!

Şampiyonluk yarışının dışında kalan Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer hareketleri başladı. Fenerbahçe Yönetimi, yeni teknik direktörle anlaştıktan sonra yapacak ilk iş olarak sol bek transferi yapacak. Senelerdir sarı-lacivertli kulübün adeta kronik sorunu olan sol bek pozisyonu için akla gelen isim ise Asamoah. Serie A kulübü Inter'de futbol hayatına devam eden Ganalı oyuncunun sezon bitiminde Fenerbahçe'ye imza atacağı belirtiliyor.

Futaa'da yapılan habere göre, gelecek sezonda Inter'de devam etmeyi istemeyen Asamoah'la Fenerbahçe ilgileniyor. Napoli, Lazio ve Hoffenheim gibi Avrupa'nın güçlü kulüplerinin gözü üstünde olan 31 yaşındaki sol bek Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

Juventus'ta dorma giydiği dönemde adı Galatasaray'la sık sık anılan fakat sarı-kırmızılı kulüp yerine Inter'e giden Asamoah'ın İtalya'da mutsuz olduğu, bu sefer İstanbul'un yolunu tutarak Fenerbahçe'ye gelebileceği ifade edildi.

Asamoah bu sezon 11 kez Inter’de oynarken 1 asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal