Fenerbahçeli Taraftarlar TFF'yi İstifaya Davet Etti

Fenerbahçeli taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu yöneticilerini istifaya davet etti.

12.02.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-16:40) Fenerbahçeli Taraftarlar TFF'yi İstifaya Davet Etti

Fenerbahçeli taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu yöneticilerini istifaya davet etti.

Sosyal medya üstünden organize bir şekilde Kadıköy, Okmeydanı, Haliç ve Yenibosna'dan kalkan otobüsler ile TFF'nin Riva'daki tesislerine giden Genç Fenerbahçeliler üyelerinin aralarında bulunduğu Fenerbahçe taraftarları, meşale yakarak bayrak ve pankart açtılar.

"Şampiyon olmamız engellenemez", "TFF istifa" ve "Futbolun katili Türk hakemleri" şeklinde sloganlar atan taraftarlar adına açıklamada bulunan GFB Basın Sözcüsü Yücel Aslan, sezon başından bu yana yapılan haksızlıklar karşısında haykırışlarını dile getirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe'mizin, saha içindeki hakem hataları, VAR sisteminin bir hafta uygulanıp ertesi hafta Fenerbahçe aleyhine uygulanması, TFF'nin yaptığı limit artırımının önüne geçilmesi, transfer yasağının bu şekilde kısıtlanması, bütün bu haksızlıklar Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç nezdinde dile getirildi, söylendi. Son oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe'mizin hakkının yenmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Taraftarlar olarak bizler TFF binası önünde toplandık. TFF'yi, MHK'yi istifaya davet ediyoruz. İstifa çağrısında bulunuyoruz. Kalan maçlarda Fenerbahçe'nin haklarının yenmemesi konusunda takipçisi olacağız. Biz Fenerbahçe'nin 12. gücü olarak yanındayız. Gün, Fenerbahçe'ye sahip çıkma günüdür." Açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal