Fenerbahçeli Oyunculardan 'Keşke Emre Abi Olsaydı'

Futbolcular, rakip için, "Adamlar çok iyi hazırlanmış" yorumunda bulundular

26.02.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:41) Fenerbahçeli Oyunculardan 'Keşke Emre Abi Olsaydı'

Galatasaray mağlubiyeti sonrasında Fenerbahçe soyunma odasında sıcağı sıcağına maçın kritiği yapıldı. Futbolcular, rakip için, "Adamlar çok iyi hazırlanmış" yorumunda bulundular, Emre Belözoğlu’nun olmamasından dolayı saha içinde iletişim sorunu yaşandığı da ifade edildi. İşte soyunma odasında yapılan konuşma.

Teknik adam Ersun Yanal, derbinin başlamasına 3 saat kalaya kadar kanatlarda forma giyecek futbolcular konusunda karar vermedi.

Hafta içindeki taktik antrenmanların ardından herkesin beklentisi sol kanatta Deniz Türüç'ün forma giyeceği görüşündeydi. Deneyimli hoca Yanal, seçimini Tolga Ciğerci'den yana yaptı ve bunu, "Biz fizik üstünlüğümüzü kullanarak onları yeneceğiz" şeklinde savundu. Fakat bu hamle, oyuncular arasında, "Bu kadar defansif kadroyla çıktığımıza göre yenilmemek için oynayacağız" düşüncelerini gösterdi.

Galatasaray maçı öncesi Ersun Yanal, futbolculara özel hazırlık yaptırmadı. Başarılı teknik adam, motivasyon konuşmasına dahi gerek bulmadı, "Ne yapman gerektiğini biliyorsun", "Sorumluluk sende" gibi ifadelerle oyuncularını sahaya yolladı! Diğer tarafta Teknik direktör Fatih Terim, her futbolcusuna kendi dilinde ne yapmaları gerektiğini ifade eden mektuplar hazırladı. Bu uygulamanın etkisi daha ilk dakikada görüldü. Karşılaşmada etkisiz görünen Fenerbahçeli oyuncular, bu durum için "Adamlar çok iyi hazırlanmış! Tüm açıklarımızı biliyorlardı" değerlendirmelerinde bulundu.

Karşılaşmada oyuncular arasında iletişim sıkıntıları yaşandı. Galatasaray takımı, savunma arkasına rahatlıkla sarkıp atak üstüne atak gerçekleştirdi. Geride oynayan futbolcular, özellikle 1-0 öne geçtikten sonra hücumdaki takım arkadaşlarına sık sık, "Baskı yapmayın, sahamızda bekleyip pozisyon vermeyelim" diye bağırdılar. Ancak ileri hattaki futbolcular ise tersine, arkadaşlarını pres yapmaya çağırdılar. Mücadele sonrası herkesin ortak fikri, "Keşke Emre ağabey (Belözoğlu) olsaydı. O hepimizi yönlendiriyordu. Yokluğunda iletişim sorunu yaşadık" değerlendirmelerinde bulundular.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal