Fenerbahçeli Garry Rodrigues'ten Açıklamalar! Galatasaraylı Taraftarlar Formasını Yaktı! İşte Görüntüler!

Hollanda basınına konuşan Fenerbahçe'nin yeni transferi Garry Rodrigues, neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini açıkladı.

15.07.2019-14:21 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-14:12) Fenerbahçeli Garry Rodrigues'ten Açıklamalar! Galatasaraylı Taraftarlar Formasını Yaktı! İşte Görüntüler!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Garry Rodrigues, Hollanda basınına verdiği röportajda Galatasaraylı taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu..

"FENERBAHÇE BANA SAHİP OLMAK İSTEDİĞİNİ GÖSTERDİ"

"Galatasaray ile iyi zamanlar geçirdim ve kulüple taraftarlara çok saygı duydum ama Fenerbahçe bana sahip olmak istediğini gösterdi.2 yıllığına kiraladılar ve ben de Avrupa'ya dönmek istedim. Fenerbahçe'de insanların transferim için mutlu olduklarını gördüm. Şehrin geri kalanının ne düşündüğünü bilmiyorum. Henüz sokağa çıkamadım, sağlık testleri ve eğitimlerle meşguldüm."

"FENERBAHÇE İLE İYİ BİR SEZON GEÇİRMEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

"Geçen yılın Fenerbahçe için felaket geçtiğini biliyorum. Elbette Fenerbahçe gibi kaliteli bir kulüpte böyle bir şeyin tekrarına izin verilmez. Max Kruse, Vedat Muriqi gibi pek çok iyi oyuncular kadroya katıldı. Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçirmeyi dört gözle bekliyorum."

"AL ITTIHAD'DA HOCAM BENİ İSTEMEDİ"

"Al Ittihad'da teknik direktör bana ihtiyacı olmadığını söyledi. Bunu duyan tek oyuncu bendim. Görüşünüşe göre sorunu kişiseldi ama üzücü bir durum. Gerçekten büyük bir kulüp olan Al Ittihad'da iyi bir zaman geçirdim. Suudi Arabistan'da futbol gerçekten yaşanıyor ama Fenerbahçe bana ikinci evimde oynama şansı sundu. Fenerbahçe'ye bunun için minnettarım."

Bu açıklamalarından ardından kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Garry Rodrigues formasını yaktı ve Twitter'dan bu fotoğrafı paylaştı..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal