Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na Olay Sözler! ''Baban Galatasaraylı''

Fenerbahçe forması giyen genç yıldız Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'da yayınlanan bir programa konuk oldu. İşte detaylar..

20.09.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-11:26)

Fenerbahçe forması giyen genç yıldız Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Programda çeşitli soruları yanıtlayan Ferdi Kadıoğlu'na gelen bir soru genç oyuncuyu güldürdü..

Program konseptinde aracına aldığı ünlü isimlerle röportaj yapan sunucu Andy van der Meijde, Galatasaray sözleri ile sarı-lacivertli oyuncuyu güldürdü.

"BABAN GALATASARAYLI.."

Sunucunun, "Bir baba olarak gurur duyuyorsun, benim oğlum Fenerbahçe'de oynuyor diye. Halbuki baban Galatasaraylı" sözleri üzerine kahkahalara boğulan Ferdi Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

Türkiye'de futbolu yaşıyorlar, sinirleniyorlar. Anormal bir şey. Birbirleriyle iş yerlerinde alay ediyorlar takımları yenilirse. Sonra 1 hafta hasta kalıyorlar.

"HEDEFİM İSPANYA'DA OYNAMAK"

Fenerbahçe'den sonra hedefinin bir gün İspanya'da oynamak olduğunu söyleyen Ferdi, "Bir gün İspanya'da oynamak isterim. Bana göre en bana yakışan lig orası. Teknik vs. açıdan ama en önemlisi süre almam" dedi.

"İDOLÜM İSCO"

.Kendisine idol olarak Real Madrid forması giyen Isco'yu gördüğünü ifade eden genç futbolcu, "Isco idolüm. Biraz benden kısa ama oyun stilimiz aynı. O da benim gibi bu sezon pek oynayamadı" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal