Fenerbahçeli Barış Alıcı’dan Eski Kulübü Altınordu'ya Ziyaret!

Sezon başında Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Barış Alıcı, eski kulübünü ziyarette bulundu.

17.11.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-14:18) Fenerbahçeli Barış Alıcı’dan Eski Kulübü Altınordu'ya Ziyaret!

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Barış Alıcı, eski takımı Altınordu'yu ziyaret etti.

Sarı lacivertli ekibin sezon başında Altınordu’dan renklerine bağladığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Alıcı, dün Kuşadası'ndaki Beytullah Baliç Yerleşkesi'nde Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, teknik kadro ve eski takım arkadaşlarıyla buluşarak hasret giderdi. Genç oyuncu, bugün de A takımın antrenman karşılaşmasını Başkan Seyit Mehmet Özkan'la birlikte izledi. Başkan Özkan, genç orta saha oyuncusuna başarılarının devamını dileyerek kendisine güvendiğini belirtti.

Altınordu altyapısında uzun yıllar forma giydikten sonra A takıma yükseldiğini, şimdi ise Fenerbahçe'nin başarısı için ter döktüğünü kaydeden Barış, akademide forma giyen gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Tüm arkadaşlarımız bu kulübün kıymetini ve her zaman daha fazla çalışmalı. Sabrederek, çok çalışarak en iyi yerlere geleceklerdir. Hem saha içinde hem saha dışında aldığımız eğitimler çok kıymetli. Altınordu bizim yuvamız. Her zaman bu kulübün bir parçası olduğum için gurur duydum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal