Fenerbahçe'den TFF'ye Maç Saati Başvurusu

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışı içinde olan 4 takımın kalan maçlarını aynı gün ve saatte oynaması için TFF'ye başvuruda bulundu.

30.04.2018-20:48 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-20:43) Fenerbahçe'den TFF'ye Maç Saati Başvurusu

Fenerbahçe Kulübü; şampiyonluk mücadelesi veren 4 ekibin Spor Toto Süper Lig'de kalan 3 haftada maçlarını aynı gün ve saatte oynaması için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuru yaptı.

İŞTE FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

"Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 32'nci hafta karşılaşmalarının yapılacağı gün ve saatleriyle alakalı yapmış oldukları düzenlemeye istinaden, "eşitlik" ilkesine dikkat çekmek amacıyla aşağıda yer alan yazıyı Türkiye Futbol Federasyonu'na göndermiştir. Kamuoyunun dikkatine sunarız:

Bilindiği üzere Spor Toto Süper Lig 2017/2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun sonuna 3 haftadan kısa bir süre kalmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanarak duyurulan 32'nci hafta maçları takvimi gereğince ligin ilk dört sırasında yer alan takımların bir bölümünün maçlarını farklı gün veya saatlerde oynayacağı hususu görülmüştür. Eşit şartlarda yarışma ilkesi gözetilmek suretiyle puanları birbirine çok yakın olarak ligin ilk dört sırasında olan ve şampiyonluk yarışında yer alan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarını aynı gün ve saatte oynamak üzere 32'nci hafta programında değişiklik yapılmasını; 33 ve 34'üncü hafta maçları yönünden ise anılan takımların maçlarının aynı gün ve saatte oynanacak şekilde planlama yapılarak maç takviminin buna uygun şekilde yapılmasını talep ve rica ederiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal